Breastpump jenis apa yang ibu beli?

Select multiple options
hands-free breastpump
Manual breastpump
wired breastpump

998 respon

8 Balas

manual biase tu ja.. pam2 masuk botol.. pam2 masuk plastik simpan 😁ikut bajet

Handsfree breastpump sesuai untuk zaman skrg disbbkn ramai para2 ibu yg sibuk berkerja...

Tried all, but lebih prefer manual milk collector ☺️ Senyap and cepat 😋

As a first mommy ni just beli jenis yg manual jee kalau jenis yg lain takut kekok pulaa nk guna😅😂

guna milk collector setakat ni. minggu lepas baru beli wired breastpump. 😁

2y ago

Azreen: Milk collector mcm ni. Sy guna brand autumnz. Jika kita sedang menyusukan anak atau payudara penuh, boleh tekap milk collector ni, dan susu akan menitik/ pancut sendiri. boleh juga nak marmet,urut bagi susu keluar.. Sesuaiguna masa newborn lagi

Wired breastpump tapi pernah juga guna manual

actually manual ada beli..wired pun beli jugak..hahaha

both manual and wired breastpump