Sebelum VS Selepas Berkahwin

Jeng jeng jeng! Keadaan paling biasa sangat buat mak-mak selepas kahwin, bandingkan balik berat badan sekarang dengan sebelum berkahwin huhuhuhu 🤭 Min pun berubah ya lepas berkahwin. Sebelum kahwin: 1 ➡️ Selepas Berkahwin: 2

Sebelum VS Selepas Berkahwin
102 Balas

dari sebelum kawen sampai dh kawen dan pregnant pon masih sama berat x prnh lebih 45kg.. nk bgi normal jd 50kg pon susah. sbb ikot keturunan family mmg kurus tinggi belaka

sblm kwin 50kg dr drjah 6, sarat mngndung 64kg, pntg 40hari turun 46kg. balik rmh mak mertua 2bln naik smpai 84kg 😂 sempat turun 50+ skrg sarat mngndung ank kedua 65kg.

Sebelum kwin 42kg lpas ja kwin naik 48kg time ngdung thun lpas naik 57kg lpastu bersalin ja naik 60kg lpastu skrg trun blik berat skrg 55kg otw nak trun lagi 🤣

Maintain.. sebelum ke selepas. 😆 Tapi mase pregnant berat turun almost 10kg dri awl smpai lepas bersalin. Tpi lepas pantang terus naik ke berat asal blik 🤣

sebelum kawen berat 40, lepas beranak 38. maintain lah 38 - 40 sampai anak 2. ni masuk anak ketiga tak tahu macam mane pergi dia. harap2 dapat 50kg ke atas

sebelum kawen takda no.. sb berat bawah 40kg🤣Lepas kawen maintain smpai ngndung tau² dah no 2.. tgu Lepas beranak NK tgk dok no brp plk😂

seblum kawen no.1 - 45kg ms pregnant no.3- 60kg++ lepas bersalin no.2 - 55kg selepas 5 tahun n ank dh bsr no.2 - 50kg 😉✌🏻

alhamdulillah no 1.. 43kg 😅 berat yg x pernah dapat time anak dara.. rupanya jadi mak anak syatu baru dapat🫶

2mo ago

sama.. lps bersalin anak 1st baru dapat berat 40kg

Sebelum kahwin berat 50kg, Selepas ada anak sorang 73 kg, Diet sampai turun 59kg, Elok tgh diet, Pregnant and now berat 73kg 🤣

dlu berat 66 je huhu lps khwin ngn brnak ssh nk dpt berat bdn sblum khwin😭skrg 82 agak ii boleh ke turun sperti dlu