Sebelum VS Selepas Berkahwin

Jeng jeng jeng! Keadaan paling biasa sangat buat mak-mak selepas kahwin, bandingkan balik berat badan sekarang dengan sebelum berkahwin huhuhuhu 🤭 Min pun berubah ya lepas berkahwin. Sebelum kahwin: 1 ➡️ Selepas Berkahwin: 2

Sebelum VS Selepas Berkahwin
102 Balas

Sebelum kawen 50 kg, selepas beranak 4 org, skrg 63kg. Nak kurus balik, sebab jeles tengok laki ku skrg makin kurus.

tulah .. nurse ckp mgkn sbb mngandung je kot . nk kata keturunan tu xde plk yg kencing manis.. darah tggi tu ada lh

43kg sebelum, current pregnancy 34weeks 59kg 🥰 semoga sihat selalu alhamdulillah tak sangkut gdm & bp

sebelum kahwin 46kg lepas bersalin 2 anak perempuan setahun sorang berat drop 41kg, hm memang risau😢

Sebelum kahwin no 1. 48/49kg. Selepas kahwin no2. 53/54kg. Tu selepas 5tahun melahirkan 2 org anak 😂

masa mula ngndung berat 62kg. last ngndung 74kg . lepas bersalin berat turun 66kg. ank menyusu badan

minum air gula yg awl mengandung x sangkut, tp minum kali ke dua pertengahan mengandung sangkut plk..

sbelum dn slepas kahwin still 45 kg tpi bila sejak mngandung nie je dhh naik smpai 50 kg😅😂

sy sblum hamil mmng berisi jga laa tpi slps beranak terkecil sikit bdn sy.. mngkn sbb susu bdn kn

sbelum kawin no 1,lepas kawin mngndung anak pertama no 2, sekarang dh no 4 mngndung anak ke 2