Bukan salah nenas

Jangan tuduh nenas. Mungkin kebetulan saja, pada hari dia gugur, dia makan nenas. Pada hakikatnya dalam 40% ibu yang gugur, tiada janin pun terbentuk di dalam kantung dari permulaan lagi. Dalam 70% ibu yang gugur, kerosakan benih menyebabkan sindrom & kecacatan teruk sebelum ia gugur. Sumber: FB Dr. Imelda Balchin

26 Balas

Semua bnda yg org dulu2 larang makan to sebenarnya boleh je.tetapi ikut badan org jugak.ikut ketahanan bdan masing2.ada yh bdan dia memang ok n boleh trima makan tu.ada bdan yg xleh trima n jnis mudah jatuh skit.so,berpada2 je kalau nak makan.try Makan ckit je,kalau ok je n xde skit apa2 boleh la truskan makan.kalau tetiba je sakit lepas makan,mksud Nye memang bdan xtrima makanan tu.