Pernahkah anda memberitahu seseorang agar tidak merokok berdekatan dengan anda? #Projectsidekicks #TAPSidekicks #KicktheButt
Pernahkah anda memberitahu seseorang agar tidak merokok berdekatan dengan anda?
<a href='/feed/hash/Projectsidekicks'>#Projectsidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/KicktheButt'>#KicktheButt</a>
Voice your Opinion
Pernah
Tidak, saya tak berani

2726 respon

13 Balas

berani tegur org2 yg kenal je x knl x berani.. #01Jan2021 #IbuRA #19Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsJan #TAPxTanamera

sy pindah je duduk tempat lain.. malas nak argue

Lagi2 dalam kereta yang sama. Rimas subhanallah

Bukan pernah, memang saya cakap direct.. 🤣

Doa kasih sayang Kat dia je

pernah kalau family sdri

tegur pd yg kenal shj

tgur fmly sndri ja

pernah je

pernah