Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!

Jangan ketinggalan untuk menjadi pemenang bertuah bulan Mac ini! Sertai di sini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/set-lego-untuk-1-orang-pemenang/1441

Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!
188 Balas

Hari 1- 28/3/2022 (5bln++) Si kecik baru nak belajar menjerit.. Dia menjerit makin kuat, dia dah blh meniarap mkin lama.. Tp xreti tbalik semula.. Dia start menaikkan bontotnye pelahan2.. Ble nak tido.. Dia jerit.. Dia jrg menangis, alhamdulillah.. Tp xreti minta susu.. Seolah2 x minat susu.. Slmt berat cun.. 6.4kg 5bln++ menyusu 100ml dlm mse 2-3 jam.. Xnak lebih.. Time tgk ktorg mkn, mulut tkumat kamit 😂 tpakse larikan dia dr tgk.. Smlm ktorg ke Putrajaya.. Tmn yg xde org, first time kluar lps 5 bln.. Trse ksian btl.. Xpnh2 dia ade kt luar lme.. Mlonjak2 happy dia.. Semua bnde dia ske tgk..

Hari 5 : 2/04/2022 Terlalu sibuk tetapi tetap sahaja check in AsianParent untuk memantau perkembangan si kecil yang makin aktif di dalam perut💕 Hari 6 : 3/04/2022 Hari pertama puasa sebagai ibu mengandung, benar2 kenangan yang akan saya ingat sampai bila2. Walaupun tidak dapat berpuasa penuh sehari tetapi saya bangga kerana saya mencuba😊 Hari 7 : 4/04/2022 Genap 32w. Patutla makin terasa gerak si kecil dalam perut ni kerana dia makin membesar dengan sihatnya😘💞 #semogakelahiranmenyambutsikecildipermudahkan #doauntukdiridanibu2lain💖

Tarikh 1 : 27/3/2022 Tarikh 2 : 28/3/2022 Tarikh 3 : 29/3/2022 Tarikh 4 : 30/3/2022 Tarikh 5 : 31/3/2022 Tarikh 6 : 1/4/2022 Tarikh 7 : 2/4/2022 Hari ini hari ketujuh saya buka app theAsianparent secara berturut. Serious best sgt app ni, husband pun seronok sbb dia kata banyak info yg dia boleh dapat dari app ni. Terima kasih sudi buat pertandingan ini. Disebabkan pertandingan ini, kami memaksa diri untuk login setiap hari dan lama-lama sudah jadi kebiasaan. Oleh itu kami akan login ke app ini setiap hari sbb macam2 ilmu boleh dapat

Hari 7, 30 March 2022 Siap pun lengkap 7hari Check In app dan jangan risau sebab tarikh pertandingan ini sehingga 7 April jadi jangan risau okaydan ucapan tahniah kepada sesiapa yang menang nanty 🤗 #frightingmommy

Hari 2 : 30/03/2022 . Walaupun bakal bergelar ibu, masih minat terhadap lego. Banyak juga lego yang saya dah kumpul, biarlah apa orang nak kata. #hobimahal ( IG : isyabalqis_)

Hari 4 : 1/04/2022 . Duduk rumah sahaja. Plan nak beli lego lagi sebab lego yang semalam beli dah siap pasang 😌 beli 3 kotak , tiga2 dah siap pasang😄

Hari 1 -26/3/2022 Hari 2 - 27/3/2022 Hari 3 - 28/3/2022 Hari 4 - 29/3/2022 Hari 5 - 30/3/2022 Hari 6 - 31/3/2022 Hari 7 - 1/4/2022

Hari 4 (29 Mac 2022) Stay safe & stay healthy everyone ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hari 6, 29 March 2022 Lagi 1 hari lagi nak lengkapkan '7 hari Check In App Lego Build the Thrills' #good.luck.all.mommy

Hari 1, hari yang indah buat semua! Doakan wife dan baby saya dalam keadaan baik baik saja ya 🤲🏻😊