Due makin dekat

Isnin ni 30/10 due tapi takda lagi tanda2 nak bersalin. Doakan saya ya semoga dipermudahkan segala urusan dan saya mohon maaf andai saya ada terkasar bahasa, menguris kata mana2 pihak. Terima kasih yg mendoakan, semoga doa yg baik2 juga utk semua yg membaca. Update : Alhamdulillah, sy selamat melahirkan baby girl pagi ni. Terima kasih yg mendoakan. Minta maaf andai ada yg tak sempat saya reply. Saya baca semuanya. Kpd yg masih berjuang, semoga dipermudahkan segala urusan. Dikurangkan rasa sakit dan selamat ibu dan baby.

22 Balas

☺due saya 30 11 lagi sebulan lgi. n mudah mudahan nak bersalin nanti berjalan dgn lancar.. aminn

7mo ago

Aamiin ya rabbal alamin, terima kasih sis, tak lama dah, semoga dipermudahkan segala urusan, dikurangkan rasa sakit, kedua dua ibu dan baby sihat.