Due makin dekat

Isnin ni 30/10 due tapi takda lagi tanda2 nak bersalin. Doakan saya ya semoga dipermudahkan segala urusan dan saya mohon maaf andai saya ada terkasar bahasa, menguris kata mana2 pihak. Terima kasih yg mendoakan, semoga doa yg baik2 juga utk semua yg membaca. Update : Alhamdulillah, sy selamat melahirkan baby girl pagi ni. Terima kasih yg mendoakan. Minta maaf andai ada yg tak sempat saya reply. Saya baca semuanya. Kpd yg masih berjuang, semoga dipermudahkan segala urusan. Dikurangkan rasa sakit dan selamat ibu dan baby.

22 Balas

Update : Alhamdulillah, sy selamat melahirkan baby girl pagi ni. Terima kasih yg mendoakan. Minta maaf andai ada yg tak sempat saya reply. Saya baca semuanya. Kpd yg masih berjuang, semoga dipermudahkan segala urusan. Dikurangkan rasa sakit dan selamat ibu dan baby.

saya due pon lgi 10hari. masih tkde tanda² nk bersalin cuma bnyak mengeras aje perutnya. smoga dipermudahkan segala urusan kita yaa. tak shabar nk jmpa bby tpi bby masih seronok dlm payut 😂🥴

6mo ago

Tapi banyak mengeras tu tanda tau sis, sebab sye over due 2 hari. Rupanya dah contraction dan kerap! Sye yang tak rasa.

Semoga dipermudahkan buat sis 🥰 doakan sy jugak ye sis..due bulan 12, tapi baby dah masuk laluan & perut pun dah bawah sangat..ramai yg tegur risau bersalin awal ☺️

6mo ago

Aamiin ya rabbal alamin, terima kasih. Tak lama dah ya. Semoga dipermudahkan urusan sis. Dikurangkan rasa sakit. Dan kedua dua nya ibu dan anak sihat ya.

sy due 20.11 ... tp tanda tu dah banyak... kontraksi kerap .. perut pun sakit main² je ni...moga dipermudahkan urusan bersalin kita semua . Aamin... #babyno5

semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin sis ye...semoga baby Dan ibu nya sihat² sentiasa hendaknya ya..amin² ya rabbal alamin...☺️😊

6mo ago

Aamiin ya rabbal alamin. Terima kasih sis.

Sya dah dekat due 13/11 tapi bila BERDIRI lama tak boleh and ada dah rasa mcm senggugut🥺 dah tak. Sabar jumpa baby

semoga awk dipermudahkan sis .tmasuk saya sis..harap saya ciri² nak bersalin... doakan saya🙂

moga dipermudah dn dilancarkan urusan bersalin puan. moga ibu dn baby baik2 saja Insha Allah 🥰

6mo ago

Aamiin ya rabbal alamin. Terima kasih ya sis.

☺due saya 30 11 lagi sebulan lgi. n mudah mudahan nak bersalin nanti berjalan dgn lancar.. aminn

6mo ago

Aamiin ya rabbal alamin, terima kasih sis, tak lama dah, semoga dipermudahkan segala urusan, dikurangkan rasa sakit, kedua dua ibu dan baby sihat.

semoga dipermudah urusan dan selamat kedua2nya.. pulun main gymball n berjln byk sis 😆