Due makin dekat

Isnin ni 30/10 due tapi takda lagi tanda2 nak bersalin. Doakan saya ya semoga dipermudahkan segala urusan dan saya mohon maaf andai saya ada terkasar bahasa, menguris kata mana2 pihak. Terima kasih yg mendoakan, semoga doa yg baik2 juga utk semua yg membaca. Update : Alhamdulillah, sy selamat melahirkan baby girl pagi ni. Terima kasih yg mendoakan. Minta maaf andai ada yg tak sempat saya reply. Saya baca semuanya. Kpd yg masih berjuang, semoga dipermudahkan segala urusan. Dikurangkan rasa sakit dan selamat ibu dan baby.

22 Balas

Alhamdulillah... tahniah.selamat berpantang..semoga dipermudahkan segala urusan...

Semoga dipermudahkan urusan awak. Moga mommy n baby sihat n selamat 🥰🥰🥰

10mo ago

Aamiin ya rabbal alamin, terima kasih sis🤲

Semoga dipermudahkan urusan bersalin , saya tepat tarikh due bersalin huhu😚

10mo ago

Yeke, alhamdulillah. Nervous menunggu hari. Aamiin ya rabbal alamin. Terima kasih sis ya, 🤲

Insha Allah semoga dipermudahkan , ibu n bby selamat & sihat hendaknya 🥰

10mo ago

Aamiin ya rabbal alamin, terima kasih sis 🤲

Semoga dipermudahkan proses bersalin, mommy n baby pun sihat aminn

semOga di permudahkan urusan persalinan nya Puan.. baby & mama sihat2..

10mo ago

Aamin ya rabbal alamin. Terima kasih sis.

saya pon due 31/10,,risau xde tanda2 lagi doakan saya jugak😭

10mo ago

Iya, aamiin ya rabbal alamin. Semoga dipermudahkan urusan sis jugak, dikurangkan rasa sakit, selamat ke dua duanya ibu dan baby.

semoga dipermudahkan puan🤍

10mo ago

Aamiin ya rabbal alamin. Terima kasih sis

semoga mudah segala.urusan bersalin puan

Semoga dipermudahkan urusan Puan..aamiin

10mo ago

Aamiin ya rabbal alamin. Terima kasih sis.