Pregnancy:

Ini pregnant ke 🥹❤️

Pregnancy:
15 Balas

🇦 🇱 🇭 🇦 🇲 🇩 🇺 🇱 🇮 🇱 🇱 🇦 🇭  🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭  🇵 🇺 🇦 🇳  moga sy pun pekat line mcm ni jgk.. doakan sy ye.. jaga diri jgn angkat berat tau ❤️

tahniah sis....ni confirm pregnant da...sya mcm ni terang pekat da...bila scan check kat klinik dr ckap da sbulan lbih usia kndungan...jga diri baik2 dn jgn lpa mnum asid folik xpun obimin☺️

tahniahhh...ya pretnen tu😍..Doakn Saya jugak..now lewat piriod 3hari dah...smlm ADA test tapi xnaik 2 line lagi ..maybe baru Lagi kot..harap sangt lekat lah Bulan ni

1y ago

Aamiin

tahniah sis..pekat line nya ni memg Dah confirm...Jaga diri and kandungan sis elok² ye...doakan sy jugak dpt berita gembira mcm sis...☺️🥰

1y ago

kalau pekat line ianya..mmg lekat ye?

Wah tahniah puan ❤️ Sama mcm sy, line pekat. Bila scan dah 12w6d, esok tu terus bukak buku pink. Hampir2 nurse nk bebel sbb lambat 😂

Tahniah alhamdulillah kita samaa. lwt shari jea check double line. Due date bln 10. InshaAllah. Jaga diri yaa..

Alhamdulillah 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭 🥰

nak kepastian lg boleh guna digital CB pula☺️🌻

Tahniah 🥰🥰 jaga diri dan baby sis 🤗

tahniah sis.. jaga diri elok2