Nak tanya

Hi im new mom. Nak tanya. Kalau baby baru 1 bulan boleh ke bagi puting. Sebab my baby suka isap puting je bila menyusu

1 Balas

blh je sis, mvm sy awl2 lg sy dh bg sbb tak tahan kan ,die asyik nk mnyusu. mcm mulut tu asyik bergerak gerak je nk kena ade bnde d mulut 😂

2w ago

ouh yeke. tu la dia mcm nak puting je kalau bg susu pn kadang tidur pun tak lena sbb nak ada benda kat mulut jugak smpai dia lps sendiri puting tu