Hisap Puting

Salam semua. Nak tanya lah guna puting utk baby ok tak ye? Sbb anak saya kuat isap susu kdg2 tu bukan nak sgt susunya just nk isap gitu2 je. Kegunaan puting tu bagus ke tak ya? Tq #1stbaby #bantusharing

1 Balas

ikutkn x bgs sbb nnt gigi x cantik sbb bentuk gusi berubah. Tp terpulang pd diri masing2. Mcm sy dulu pn bg ank sy puting sbb dia senang terjaga tido xlena. Tp dia xminat plk hisap puting sbb dia uwekkn balik puting tu. Dh cuba bg puting pigeon n anakku still dia xnk. So sy stop xbg dia dah.