Tyra Yusoff profile icon
GoldGold

Tyra Yusoff, Malaysia

Contributor

About Tyra Yusoff

Got a bun in the oven

My Orders
Posts(8)
Replies(8)
Articles(0)

Semoga dikurniakan rezeki 💖

I’m in ny twenties right now and fasa umur ni happy sangat tengok many of my friends yg telahpun berkahwin dan dikurniakan zuriat. I have been married for around 4 years but tak rasa pun macam dah 4 tahun. Rasa macam baru kahwin and many more to go through together with my husband. I’m a career oriented person. I suka bekerja. I have my own business which is TyraYusoffHijab. Alhamdulillah happy bekerja. Nak pergi mana2 pun onz je, vacation, shopping, dates etc. I’m thankful for my life Alhamdulillah. But sooner or later ni, nak masuk age 30 dah nanti, dah datang dah dalam hati keinginan utk berkeluarga. Tapi of course, takut and nervous tu ada. I still cannot imagine how’s the pain especially utk deliver baby!😄 Tapi, after all, I dah mula rasa that it’s good to have family. In fact, recently I suka tengok members of this channel yg get double lines, stories of parenting etc. I’m like tumpang gembira for you!💖 My husband and I tak pernah plan pun. Kami serahkan je pada rezeki. Setakat ni, belum dikurniakan rezeki zuriat. Tapi rezeki lain2 tu Syukur Alhamdulillah. Rezeki kan pelbagai. Syukur. And, deep down, I totally doakan that we will both be having our son & daughter in shaa Allah. I selalu rasa I akan dapat twins! I don’t know but I just feel like it. Doakan kami dikurniakan rezeki anak-anak lepas ni ya 🥰 Who knows it would be the right time. Semoga dipermudahkan urusan kita semuanya dan dikurniakan rezeki sebaik-baiknya. Rezeki anak-anak soleh dan solehah, anak-anak yg berbakti kpd kedua ibu bapa, dan berjaya dunia akhirat. Rezeki suami yg sentiasa berikan yg terbaik utk isteri, kasih dan sayang selalu pada isteri. Dan kita sebagai isteri untuk sentiasa memahami suami dan menjadi kekuatan buatnya. Mudah-mudahan ada rezeki utk kami ada our babies!☺️ Aaminnn..

Read more
 profile icon
Write a reply