bleeding

I'm having bleeding right now ?? nitik2 banyak sangat ???give me some moral support ???

18 Balas

Hi there. I’m a Doctor from HTAA Kuantan. Please please go to hospital (Pregnancy Assessment Centre) or low risk labour room and check on you and your baby’s condition. 1. Have a USG (ultrasound) 2. Check you Hb level (anemia?) 3. Get consultation. 4. Have enough rest. Don’t stress too much okay? Feel free to ask me anything. I’m a mom too. ☺️

5y ago

Lifestyle : middle

Semoga semuanya baik baik saja, saya pun tgh bleeding skrg. Tp jumpa doc, doc ckp normal sbb masi awal pregnancy, kena tgok dulu dlm seminggu, minggu depan baru cek lg, doakan saya and baby, ini kandungan kali kedua, yg first pun gugur jugak, belum ada rezeki 😔

Jumpe doc..1st pregnen saya ada kluar darah..jumpe doc..doc kata xgugur..pastu bleeding lagi..tp xjumpe doc pon sbb husband sibuk. Tapi kandungan ok bila bersalin.nasib baik

5y ago

Lps 2mggu pada bleeding tu scan dh nmpk baby ke

doa banyak-banyak ye dear. i feel you. bila bleeding ritu sampai menangis sebab takut. pujuk baby mintak dia kuat. stay positive. g kecemasan ya, bawak buku pink.

Semoga baik2 saja kandungan awak.. Doa byk2.. Sy dulu pon bleeding..smpai admit.. Skrg dh selamat bersalin.. Alhamdulillah..

Or perhaps you can go to EPAU (early pregnancy assessment unit) if your pregnancy is less than 24 weeks ☺️

Semoga yg baik2 sahaja utk u mommy. Be strong. InshaAllah bnyk kn berzikir.

Doa byk2..yg penting jumpa doktor..semoga yg baik2 sahaja ye.

Sis dh pergi hospital ke??semoga semuanye baik² oke..aamiin

moga ibu and baby baik baik saja ye in shaa Allah ❤️