100plus

I’m currently 15w.. is it ok to drink 100plus?

20 Balas

pade saya lah kan , kalau hb awak low , better takpayah minom kott . sebab saya dari awal pregnant memang tak minom langsung air gas pastu haritu saya ade minom sikit air sarsi time kandungan 6 bulan , bila check hb makin menurun . huishh serikk betol dahla nak naikkan hb tu punya lah susah . so kalau awak takde masalah kesihatan bolehla minom sikit air gas tu buat rasa rasa je . ❤

if can jangan.. sugar level akan cepat naik especially 2nd trimester.. amalkan air kosong je kalau boleh..

5y ago

okay mommy.. cuba avoid lps ni. tq! :)

Cuba cari 100 plus yg less sugar..cuma ambil kuantiti yg sedikit utk lepaskan kempunan shj 😊

saya nak minum isotonik minum air kelapa atau gula kelapa organik yg glisemik indeks rendah.

kurangkn dear. klu blh tak pyh lngsung. kafein, air gas. tak elok utk baby. :) try fresh juice

Ok jgk.. Sbb kmrn pun aku minum. Sbb utk tenaga kn.. Tp jgn selalu.

100plus ada yg x bergass.. ni contoh gmbar... yg ni blh minum

Boleh je tp jgn hari2 pulak. Buat rs je sekali dua.

5y ago

ok sis ☺️ sbb dah terminum sparuh tin tdi.. fikir sbb air isotonic kan, tpi risau pulak lps tu 😆

minum satu cawan ja jangan satu botol..hhu