Morning Sickness

I'm 12 weeks 3 days now, I can't sleep every night because of the morning sickness. What should i do?

8 Balas

I feel you. I pun macamtu but then doc akan tanya why berat you turun sebab tak makan then dia akan preskripsi ubat tahan muntah. Alhamdulillah, lepas makan ubat tahan muntah you akan rasa okay n boleh makan sikit.

5y ago

yaaaa, betol tuuu. bru pergi jmpa doc, and die bg ubat tahan muntah. harap lpas mkan ubat tu okeyy laa, ta dpt na buat kerja dgn keadaan mcm nie, huhuhu