mual , bau

hi im 11week already. saya ada problem bau bauan terutama sekali bau di dapur(bersih je cuma tak boleh bau suasana dapur). ada cara utk atasinya tak? kadang2 bila saya lapar, nk kena amik makanan terus patah balik sebab muntah. kalau makanan depan mata pun belum tentu boleh makan. tapi saya lapar dan setiap 10minit lepas makan badan rasa masuk angin dan lapar.

2 Balas

Kena mintak tlg org ambilkan mknan.. Xpn pergi klinik ambik ubat tahan muntah. Preggy yg ni sy xleh bau masakan... Bau je muntah.. Kena lari jauh2