Tak tahan bau

Hello mommy2 semua. Nak tanya saya baru je pregnant masuk 10minggu. tapi keadaan saya asik nak baring je. lepastu asik lapar. kalau tak dapat mengunyah apa apa mula lah rasa nak muntah. bila dah dapat makan rasa nak muntah. asik rasa loya je perut. pergi dapur pun tak boleh tahan bau masakan. lagi satu saya asik nak makan yang pedas je lepastu mula lah sakit perut. normal ke macam ni? ?

1 Balas

normal.. alahan pregnant.. layan kn je la sweet moment tu.. masa pregnant je merasa.. 😅