Selalu Lapar

Hi mummys, saya pregnant from 5-8 week selalu lapar. Makan lebih jadi nak muntah, makan sikit asyik lapar, then bau pelik yg biasa bau sebelum ni pun asyik nk muntah. Angin selalu sangat, Huhu. Skrg mkn vit B dgn asid folic yg doc bagi ja. Ada pendapat lain tak?

1 Balas

awal² pun saya selalu lapar . makan dalam kuantiti sikit tapi kerap 🤗 bila dah 12 week baeu normal balik . kalau angin, amalkan sapu minyak panas pada kaki dan betis . saya sapu tiap malam sebelum tidur. kalau rajin pakai sarung kaki lepas sapu minyak panas🤗

2y ago

hahaha samalah, tapi nak tak nak kena gak makan sikit . sebab mak saya asyik mentioned dalam perut tu nak zat untuk membesar . dah okay sikit, takde la teruk macam awal² dulu 😂