Bukan Rezeki Kami ?

Ikutkan hr ni genap 11 mingu.. Tp smlm saya keguguran. Sedih tu mmg sedih, tp pasti ada hikmah disebaliknya.. Tuhan sebaik2 perancang.. Keep smile ??? Tahniah semua kwn2 yg dah bersalin.. Comel2 semua baby ? Kwn2 yg sedang mengandung, jaga diri baik2, stay at home. Jgn stress2 ye ?

8 Balas

Sabar ye sis.. Allah sebaik2 perancang.. InsyaaAllah ada hikmah d sebaliknya dan insyaaAllah ada pengganti yg lebih baik.

InsyaAllah..Allah akan gantikan yg lbh baik pasni..sabar skejap ye yg ni mgkin bukan rezeki lg.. InsyaAllah ada lg pasni..

Doakan sy juga ya sis.. Semoga ada rezeki lepas nie sebagai penganti.. Sy gugur 19 weeks.. 6 hari baru berpantang

Mcm mana tahu keguguran ye dan apa punca keguguran ? Maaf jika soalan sensitive ..

salam takziah.jagan putus asa insyaallah allah ada rezeki lg.selamat berpantang

Semoga ada rezeki lbh baik akan dtg 😇

Semoga tabah sis