Sedih Sgt

Mommy2 sy smlm g checkup 10w tp bile doc scan katenye baby kecik mcm usia 7w bile sy dgr doc ckp mcm tu luluh rase hati, ke sbb sy mabuk truk sampai nasi pon x boleh mkn ni bru ilang skit2 mabuk sy, dah la jarak sy mengandung balik 6thn bru ade rezeki ank yg ke4... Tp bile sy tanye kwn2 biaserlah tu normal inshallah x de ape2, 1st time sy mengandung kali ni doc ckp mcmtu tp 3ank2 sy lahir mmg semua kecik2... 1st 2.4kg 2nd 2.7kg 3rd 2.75kg Kan kecik2 tu.... Umi is redha dgn ketentuanNya segala kemungkinan....

1 Balas

Semoga baik2 shja. Yg penting sihat. Heart beat baby mcm mana? Semua ok ke mommy

5y ago

Doc kate sbb baby kecik dia x dpt detect herthbeat baby...