luahan

Hari ni hari saya masih lagi belum period, pagi2 tadi bagun utk solat saya ada buat UPT tapi keputusan negetif.. Kecewa? mestinya, saya pun tak tahu apa perasaan saya.. Tapi saya tahu mungkin belum sampai rezeki saya lagi.. Saya pjj dengan suami, dia di sabah dan saya di semenanjung.. Siapa yg xnakkan Zuriat kan? tp saya yakin ada bahagian saya nanti.. kwn2, doakan saya kuat ye.. Bila sy dpt news yg kwn2 sy pregnant, sy happy utk mereka tp rsa sedih tu ttp ada.. Sy tahu rmai yg TTC bertahun2, sy tahu ujian kita berbeza2.. Cuma sy mntak kwn2 dlm ni tlg doakan sy ya, moga2 sy trus kuat, trus bersangka baik, dan tak pernah lelah utk usaha.. Tq kpd yg membaca luahan sy.. sama2 kita jd superwomen ya😉

9 Balas

pjj jauh bgini sgt2 struggle utk ttc dik. prnah plan utk tgl brsma tak. awk prlu guna opk utk kesan wktu subur..dan wktu itulah sebaiknya utk brsama suami. kesukaran pjj jarak jauh ni sbb nti nk cuti pun tak psti wktunya. jd bla guna opk..tau wktu sbur biasanya bila brlaku..maka mudah utk ambil cuti. akk pun ttc jg dik..tp akk ttc suami ada dpn mata je.. sguhpun 9 thun ttc lamanya. 9thun lah upt negatif.. tp rsenya lg sukar awk. sbb suami jauh. moga awk kuat dik.. sebaiknya kne plan utk tgl brsama dlu sebaiknya..bru fokus ttc.

Ya sabar sj sis...suda berapa lama sis tk datang period...

aaminn puan...Semoga ada rezeki utk kita ♥️

semoga ada rezeki untuk puan..Aamiin..

saya faham perasaan sis 😭😭😭

Semoga ada rezeki kita nnti..aamiin

Saya faham perasaan sis

Allahumma amin...

Aamiin sis 😊