keguguran

Saya keguguran 3bulan 1minggu.. Sedih tp xpelah..xde rezeki... Sy doakan ibu2 lain yg tgh mengandung ni..jgn seperti sy..semoga sihat selalu..dan dpt melahirkan cahaya mata dgn selamat..

18 Balas

Takziah sis..jg dri taw..In shaa Allah..smp ms Allah gantikan dgn yg lain..sy pun nyaris².. 16/9-17/9 bleeding..doc bg sy dupasthon utk kuatkan rahim..30/9 ni kne jmp doc semula utk check up..

Salam takziah sis.. Ada baby syurga menunggu sis. Smoga hati terus kuat, tabah..inshaAllah ada rezeki lg lpas ni. Jaga kesihatan ye.. 😊

Sabar sis.. ujian. InsyaAllah lepas ni ada rezeki baru tu.. berehat dlu tau.. setahun ke.. bgi Rahim sihat dlu utk baby baru nnti hehe.

Semoga Sis diberikan rezeki zuriat lagi dan gantikan yg lebih baikk InshaAllah . Pasti ada hikmahnya .

Saya nak tanyalah.. Walau kita mengandung emoat minggu tetap baby dikira anak syurga jugakkan

2y ago

4 minggu belum ditiupkan roh.. Utk anak syurga bila umur 4bln keatas bila dah ada roh.. Wa allahualam

Salam takziah sis..sbar ye sis,insyaallah allah akn bri rzki lg utk kita..doa byk2 ye sis..

Salam takziah sis. Ada hikmah semua yg berlaku. Terus positif ye. Berpantang elok2.

Rest betul2 ye sis..bg bdn sihat..fikir positif..insyaallah..ada rezki sis lg...

Semoga sis dikurniakan cahaya mata lgi.. Amin.. Sabar ye sis

doc bgtau x gugur sbb ape sis? 3bln tu dh besar dh tu klu ikutkan..