6 week 1 day

Ikut scan lewat seminggu.. EDD date pon tambah seminggu. Alhamdulillah kantung cantik, ade si kecik n dgr degup jantung. Tak sedar airmata mengalir.. doc kate kenapa menangis? Terharu la doc, thun lpas sy scan kosong mase 5 week, bleeding lagi lpas tu gugur . Harini lepas 7 thun yg terakhir ank bungsu, Allah beri rezeki lagi. Doakan selamat perjalanan si kecil ni sampai melihat dunia.

6 week 1 day
2 Balas

wow sis 🥰 syg mnggu dpn bru check scan d klinik . ngam² masuk 2 bulan . raya ke5 . ndapasti laaaaaa berapa week . sbb d apps ni 6w4day sd .

4y ago

Owh.. tahniah.. mesti syahdu dgr heartbeat bby..

tahniah sis

4y ago

tulaa... harap cycle nie dpt berita gembira aamiin