SCAN 8 week ..

Alhamdulillah hari tu scan 6week kantung kosong je , ni scan 8week dah nampak janin dan jantung , doakan semoga kandungan saya selamat kali ni sampai bersalin , trauma yang gugur 10week 3 bulan lepas tak hilang lagi .. anak first after 6 tahun ttc , Allah sebaik2 perancang .. #firstbaby #bantusharing

SCAN 8 week ..
5 Balas

alhamdulilah. semoga selamat sampai dia di lahirkan. doa kan saya juga. masa scan 6w+, nampak kantung je. ni tgh tunggu 13/8 utk rescan. harap2 nampak buah hati saya dalam tu kali ni🥺

11mo ago

inshaAllah nmpak , cuma fkir positif je and mkn mknan yg sihat2 ..

Wahh.. Bestnyaa... Nanti share lagi next scan tau. Saya pun trauma nak scan since gugur 2 kali last year. Mungkin 10 weeks baru nak scan kot. 😅

11mo ago

hehe inshaAllah , nnti repeat scan lg 2 week kite share okeyy !!

Sis scan ni masa 8 wks ye. Umur janin ikut scan tu sama 8 wks ke sis

Alhamdulillah & tahniah sis❤️

Mudahan semua baik tanpa mudarat