Usia kandungan ..

Hai ibu² nak tnya .. bgni period sya jnis yg irregular.. minggu lepas sya register apps ni, ikut hari pertama last period, apps bgtau 12w .. lepas tu smlm buka buku pink, doc scan kandungan ukur saiz baby doc bgtau baru 11w .. jd skrg sya keliru ..nak ikut apps atau ckp doc ? 😂 .. pdhal tarikh d apps n bgtau doc sama .. #firstbaby

5 Balas

Normal la tu sis.. saya pun irregular juga. Slalu scan mmg kurang seminggu mcm tu dari lmp. So skrng mmg tak ikut lmp dah. Doctor pun re-edd juga ikut scan. Alhamdulillah setiap 2 minggu repeat scan baby mmg membesar dngan elok.

Normal sis saya last period bulan 1 tapi doktor kira last period bulan 2

ikut dr la sis sbb dia scan baby. apps ni ikut date period kite je. hehe

ikut doktor

ikut doctor

12mo ago

baik ☺️