kalau ade pengalaman

salam momiss..kenape ye test positif..g scan doc cakap tak nampak kantung pun..siap buat scan tvs..doc cakap mkg kecil lagi atau luar rahim..kalau ikut kan last period..7weeks dah..#ingintahu #firstbaby

kalau ade pengalaman
2 Balas

Takut puan punya kiraan last period ada lari. Biasa kalau scan tvs dh boleh nampak even kecik lagi. Tp selagi tak ada bleeding ke apa sis tak perlu risau. Nanti sis repeat scan lagi

InsyaAllah ada tu🙂 bru lagi doa byk²

2y ago

InsyAllah Aamin2..doc suh repeat lagi 2weeks..hope kandungan baik2 saja