23 week 5 days

If kena kencing kotor time pregnant perlu ke makan antibiotic yang doctor bagi ni? Sebab lepas makan jadi pedih ulu ati or nak minum air galian yang doctor bagi je untuk lawas kncing?

23 week 5 days
44 Balas

klo ad efek, bole pegi kk tu blik jumpa farmasi n ckp kt dia yg klo mkn ubat jadi sekian sekian. klo dia kata normal truskn la klo dia rasa nk tukar ubat dia tukar la.. yg pnting kita da rujuk pakar.. lgipun ni utk kbaikn kita n kndungn kita...xsalah brtnya