23 week 5 days

Hellk mommy smua Klu kena kncing kotor Ada ptua x nk bg baik Mmg lps minum ubat air lawaskn kncing tu mmg peur asa hadi sebu eh?

2 Balas

Minum air barli.. Air kosong.. Ambil buah2an yg byk air.. Tembikai,rambutan,honeydew,apple.. Masa kencing..jgn ambik yg awal urine .. Ambil yg dipertengahan .. Kalau rasa susah.. beli bekas kencing tu..kencing dri rumah.. Bawa siap2 pagi tu sebelum ke klinik.. Senang bukan😊

5y ago

Ye..air barli yg kurang gula👍

Sy tak makan/guna pon ubat yg dr bagi.. sy minum air barli suam.. minum air kosong.. kerap mbuang air kecil.. tak berani nak tahan lama2..