Scan pregnancy

Hi if 6 weeks can scan already to confirm the pregnancy?

4 Balas

Alhamdulllah wife saya dgn TVS dah boleh nampak baby and heartbeat utk 6 weeks pregancy (masa tu 6W1D). Again semua ini tak sama, lain org lain cara.Semoga permudahkan urusan puan dan dikurniakan zuriat.

yes . tapi kadangkadang 6weeks you just nampak kantung or nothing. like me 10weeks baru nampak . before this i pg scan taknampak apa tp upt positif

6w scan biase akan nampak kantung tp jgn expect ade heartbeat..paling awal 8w bleh detact heartbeat baby..

4y ago

Paling awal 6 minggu mcm st, tapi scan tvs (dari bawah)..cuma setiap orang lain2..

Baik tunggu 8week ke atas. Awal2 taknampak sangat.