Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Balas

28 y.o ank pertma

Tahniah mommi

Muda nya adik..

5y ago

Ada sesetengah bangsa lebih elok nikah terus kalau dah betul2 suka sama suka, elak maksiat. Lebih bagus macam tu

Ank 3

🥰

Hi

Umur 31 thn baru pregnant yg first ni setelah 7 thn menanti 😊.. best la muda² dah ada anak..nanti dah mcm adik beradik je

Ni sy dah 29 tahun. Baru anak pertama. Pregnant 6 minggu

Mudanyee 🥰

Muda nya awk dik.. huhu... Akak umor 33y ni preggy anak ke 4, 29w (Last) Anak 1st-9y, anak 2nd-4y, anak 3rd - 2y.