Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Balas

Umur skrg 27. Anak baru sorang 🤗

Wow young mom

Sya first baby umur 16...baby boy... Sekarang numur dia 10 tahun ... Sekarang umur sya 27..n dikurniakan 4 org anak,, Anak no2 baby girl 6 tahun,, no3 baby boy 3thun2bln... N tengah mengandungkan baby no4... Sdh masok 36minggu 3 hari.. 😄😄😁😁

First baby umur 20 Second umur 21 Third umur 32

Sy 29..tgh mnunggu kelahiran ke3 awl bln dpn.. Ank frst msa umr 24,second plak 26..😁😁