baby newborn susah tidur

hi ibu2,Saya nak bertanya ibu yg berpengalaman,anak sy fully bf,dia susah nak tdur,kdg tgh mnyusu tu dia tidur bila nk ltak atas tilam dia trus bgun balik n ngis,kadang daripada pagi pkul 9 dia bjaga smpai lewat tgh mlm dia lgsung taknak tdur..knp jd mcm tu ye..baby tkda kmbung perut..tp dia mmg ssah nk tdur..baby sy bru 29 hari..

12 Balas

sama mcm baby saya 19hari, dah 3 hari ni tak tidur start 10am sampai 12 tengah malam. kalau letak atas tilam dia nangis dan terbgun. nak kena dodoi je sepanjang hari tu. nasib baik malam elok je tdo.. dah jumpa doktor, doktor ckp normal sbb dia blm ada rutin harian. tp tulah saya yg penat takdpt buat pape

1y ago

sy baru je nak tanya soalan, tiba2 terjumpa soalan awak.. jam tdur baby pon lebih kurang haha tak jadi nak tanya. baca jawapan org je 😅