Masa tidur anak

Hai guys , normal x baby 2 bulan 16 hari tidur lama? Cth dia tdur pukul 6.30 ptg pukul 11 @ 12 tgh malam dia bangun mnyusu, then lpas tu dia main2 pukul 2 pagi mnyusu lagi lpas tu tdur balik . Pagi pkul 4 bangun mnyusu . Lpas tu tdur lagi. Pukul 6 pg bangun mnyusu then suami mandikan pukul 7@ 8pgi. Lpas tu dia mnyusu tidur lagi pukul 9@10 mcm tu . Pukul 12@ 1 dia bangun mnyusu then pukul 1 dia tdur smpai pukul 4 @ 5 ptg baru mnyusu lagi. Pukul 6 mcm tu suami mandikan then dia tdur pukul 6.30 then tgah malam bru bangun Normal x ? Risau la sya sbab sya first mom. #firstmom #bantujawab #ingintahu

1 Balas

normal je baby banyak tidur. newborn perlu tidur 14-17 jam sehari