demam kuning

Ibu² yg ad pengalaman baby kuning tlg bgi tips hilangkan. Tak tahan tgk baby kena g klinik hari2 dari hari pertama sbb darah O+

32 Balas

Sama la..anak sy dah 24 hari dah hari ni..masih kuning lg .(prolonged jaundis)..dah kena amik darah dgn urine utk test fungsi hati,tiroid..Dr ckp Klau normal xde masalah.. InshaAllah kuning akan beransur hilang..

4y ago

Samalah juga dgn 5org ank sy..yg plg kesian 15hr kuning tak trn bwh 100 siap tgn bb ..full blood test tu 2tiub drh,2tiub urin juga