Baby kuning

Hai Ibu2 nak tanya susu formula ap yang sesuai untuk baby kuning.. Kami darah o lambat turun smpai kena jumpa doktor dah.. Ad tak yng tau susu ap yng ok bgi kuning cepat turun???

1 Balas

Hi mommy. Anak saya pun kena jaundice lama hampir sebulan. Anak senang buat air besar tak? Kalau senang dan kerap buang besar maybe mommy kena bagi susu badan kerap tiap 2 jam sekali. Kalau anak saya susah berak 4 hari macam tu baru berak maka lagi susah nak turun kuning nya. Kalau doc suggest bagi susu fm mommy kena try and error. Sebab ikut kesesuaian anak tu juga.

2y ago

Sama²