dah terlalu tertekan

ibu2 sya dah mulai penat anak sya pramatang.td petang tiba2 dia lemas.kejang berbuih.sya panik tepuk belakang dia kuat smpai keluar air hingus.sya sedih suami sya call langsung tak nk dtg.sejak dari hari last dia hantar kereta.dia tak mau ambik kisah.call bg tau susu ank pampes smua tak nk ambik kisah.sya duduk rumah keluarga.tak dak sapa nk mintak tlg emergency sbb keluarga pun buat hal masing2.sedih.sya ingt hari ni sya dh kehilangan anak.sya kering air mata dah.betul2 ingt sya dh kehilangan anak sya.spanjang duduk nicu.suami kelakuan dia baik sgt2.punya tgk anak.balik2 ja budak ni.Allah ja maha tau anaiya yg dia buat.sya stress.sya smpai menangis mintak tlg.sya minta tlg Allah selamatkan anak sya.

2 Balas

Allahuuu. sis lepasni kalau jadi lg, call ambulans terus ya. mungkin takda siapa nk bantu sis tp jgn risau pihak kesihatan akan dtg bila sis call. kalau sis boleh memandu, terus drive ke kecemasan.

2y ago

ya.terima kasih.sya tak tau nk buat pertolongan apa.sya tepuk belakang ja

Istigfar sis. Kesian baby tu. Bykkan berzikir kalau rs nk mengamuk. Ada jiran atau kwn yg boleh temankan tak? Adik beradik ke?

2y ago

saya tak mengamuk.anak sya tiba2 lemas berbuih senyap tak bersuara mata terbeliak.sya ingt sya dh kehilangan anak dah.sya tak tau nk buat pertolongan apa.sya tepuk sampai keluar hingus.lama tepuk baru anak dgr bunyi suara