Mohon bantuan mommm

Hai mom2 anak sya masuk 4 bulan prangai dia pelik2 😂 cth dlu boleh ja duduk dgn bapak dia sya klur g niaga dia ok ja . Sya tgal kan susu yg dah pam & byk stock dkt petiais . Skrg dia nk sya juga . Skit2 nangis. Pdhl dlu sya tgal dkt kwn suh jaga pun dia okey je smpai mak kwn ckp kalau ada 10 budak mcm ni sya sngup jaga 🤣 lpas tu dlu kalau nk tdur lama kna tdurkan dia dlm buai. Skrg dia tdur kjap ja dlm buai. Dia nk tdur kat tgn pula dah sambil nonyot . Risau la sya kalau brlarutan x boleh buat apa nanti🥲 normal ka atau ada tips ka atau mcm mana ka? Tlg share mom sbab sya firstmom 🙏🏼##ingintahu #bantujawab #newmom

2 Balas

Sounds normal to me. Mungkin fasa mental leap/ growth spurt. Baby i pun macamni jugak. Sebab baby masuk 4m ni dia dah faham banyak benda. No longer newborn. Masuk 5m lain lagi perangai dia 😆

dia tgh alami fasa mental leaping/growth spurt. so mmg normal