baby dlm kandungan besar.

Hello ibu2 .. Sepa ada pengalaman doc dan ness sah kan baby besar dri usia nya.. dan memg btul ker bila keluar nti baby btul2 besar ?? ...

1 Balas

aah yup klu bby skrg ade anggarannya jika lbh anggaran tu stiap week bby suspect besar n ade gdm kot..Ade x sngkut yg gdm?salah satunya yg tu lah..Pastu bby kuar besar klu ckup bulan atas week kte scan..Skrg sis scan brapa dh berat

4y ago

Mcm sye lah xsngkut pon mnum dua kli air gula..Msa nk dkt 36w ttbe bby bessar dan ade suspect gdm on diet..Kne mnum kli ktga pl..