chickenpox(demam campak/cacar air)

Assalamualaikum.ibu2 saya ingin bertanya saya mengandung dah 8w..doc sah kan saya terkena jangkitan chickenpox....jadi bahaya tak untuk baby dalam kandungan saya.ada tak ibu2 pernah terjadi boleh kongsikan tak pengalaman ibu2.sekian..

2 Balas

Am no doctor but i think should be fine

Kenapa tak tanya dekat doktor je masa tu? Kalau tanya dalam ni, macam-macam lah jawapan puan dapat. Mereka bukannya pakar dalam bidang. Lain kali apa-apa berkaitan kesihatan, tanya doktor. 🌹