berat anak

Tadi checkup doc ckp baby kecik dri usia kandungan...30minggu berat 1.2kg n doc mntk refer hospital...normal ke x ye berat baby sye mntk pndapt ibu2...

1 Balas

Klu da 30 weeks agak kecik baby tu sis tp xpe nnt doc pantau ag tu..

4y ago

Tula kn.. Doc xd bg ubt apa2 @suh amalkn apa2 plak utk naikkan berat bby.. Doc cme ckp kena pantau berat bby 2mnggu skali kena ulang g scan hospital.. Skrg ni dk amal susu jela 2 3x shari.. Sis dlu mnum susu apa ek blh naik berat elok