Kantung tak kelihatan..

Hi ibu2 semua.. Saya ade soalan,kalau ibu2 sudi nak jawab soalan atau share pengalam ibu2 dengan saya ☺️ saya pregnant 6 minggu dan semalam saya buka buku pink.. Kenapa saya buka awal? Sebab kk lain dah bagi surat untuk buka buku pink degan segera apetah lagi dengan bp saya tak bape cantik.. Jadi masa buka buku tu,saya pon jumpa doc sekali dan doc scan.. Bila doc scan tak nampak sebarang kantung,hanya rahim sahaja.. 2x doc scan dan jawapannya masih sama.. Doc cadangkan saya buat scan di swasta dan saya pon dah buat appointment dengn klinik swasta.. Jadi saya nak tanya ibu2 semua,adakah nie normal atau sebaliknya?

1 Balas

Biase 5w ke atas sack dah ade cme heartbeat je xde..smoga ade rezQi sis