BUKA BUKU PINK

saya ada soalan - perlu scan dekat klinik swasta dulu then da confirm ada kantung & heart beat dalam rahim, baru buka buku pink ke??

3 Balas

tapi kalau nak lebih details psal scan, nak thu lebih psl kndungan kite awal2 ni... g la swsta.. klu dh okay semua then bru g kk.. sbb kkdg scan kt kk.. doc tk details sgt crita kt kite pastu suami tkleh tgok skali.. tu pengalamn sy la..

8mo ago

Boleh bawak tapi suami tunggu luar. Tak boleh masuk jumpa doktor. Checkup KK memang ibu mengandung je yang masuk. Takde peneman

Klo ade duit lbh boleh je pi, sbb nurse akn tnya juga dan mnx gmba scan nk cnfirm kan brp mggu.

Nope. Tak perlu. Once UPT awak +ve je, dah boleh call KK untuk dapatkan tarikh temujanji.