Bangun menyusu

ibu2 semua. macam mana ye nak gerak anak bangun menyusu. susah betul anak saya nak bangun menyusu.

9 Balas

sama je dgn baby saya. dah buat mcm2 pun sama asyik tidur je. dah sembur air kt muka pun jaga kejap nangis sikit pastu tidur balik. so apa yg sy buat sy pam n bagi juga susu dlm botol. tp 1 risiko bagi anak susu dlm botol sebelum sebulan ni takut anak nipple confuse. mcm sy alhamdulillah anak x nipple confuse. tp tu lah terpaksa bagi botol sbb susah betul nk kejut minun susu