Bayi 3bulan tak bangun menyusu malam.. normal ke? Saya kejut pun xnk bangun. Apa perlu saya buat ye?

Bayi 3bulan tak nak bangun menyusu malam

2 Balas

macam baby saya, siang dia susah tdo, so malam memang dia lena Lama, nyenyak tdo.. so malam kalau dia tak bangun, saya tak bagi dia susu pon, tak gerak pon.. tapi siang dia minum susu kuat.. lagipon, kalau lapaq, dia akan sendiri bangun menangis..

perlu kejut smpai bayi bangun keran aibu perlu menyusukan bayi 2 jam sekali atau pon sekerap yang mungkin

1y ago

tq sis reply.. saya kejut juga bagi dia susu. dia hisap susu sekejap 2 3 teguk then dia lena balik. kadang dia tolak xnak susu. baby saya menyusu susu botol. kalau saya xkejut dia tido lena sampai subuh.