luka selepas bersalin

Ibu2 sakit dkt tmpt jahitan brapa hari? Saya dah masuk hari 7 tp masih sakit. Lg2 bile nak duduk atau baring terlentang. Klau nak gerak punggung tu rasa sakit lg. Klau berjalan rasa ngilu sakit

1 Balas

I dulu alhamdulilah memang tak sakit luka jahit tu eventho masih di wad, seriau je yang lebih. Maybe nanti nurse melawat di rumah you boleh tanya dia kenapa masih sakit. Takut jahitan terbuka or apa2 nanti susah juga.