tak suka budak

Hi ibu2 n bkl ibu... ada x kat sini time pregnt jadi x minat/ x suka budak2 kecik?? Pelik ker sy.. sblm prgnt sy ok jer main,tegur bdk2 kecik ni.. skrg rasa minat,syg pd kndungn sy jer..

8 Balas

sy plak jealous dgn ank buah husband.ank buah pertama n prempuan plak kn.mnja la.berbulu je mata tgk dorg main2.haha.tp skrg slowly dh okay.siap nk bli kn hadiah lg utk bdk tu.

Sama dgn saya . seblum pregnant memg suka tegur2 budak . skang tenga pregnant , rasa malas nk main2 dgn budak , nk tgur2 . buat taktau jea .

Sama la sis saya mula nye xkisah anak jiran main bising depan uma tapi sekarang ni da 14weeks nak marah je plk budak tu 😂😂😂

Same la.. xberapa nak suka budak😅😂.. sblm ni layann je😬

Hha ...pembawakan budak tu sist....hhhe

Biasalah kot pembawakan budak

Pembawakkan tu sis..hehe

Sy pun mse pregnant xsuka lyn budak. Xberani nk pegang budak. Before preggy biasa je.