Rasa Mual 3rd trimester

ada x mommy2 sama mcm sy skrg 36 week asyik rasa mual jer.. jadi mcm mabuk 1st trimester dlu.. normal ker atau tak yer…

6 Balas

Sama la mcm saya,, tpi saya mual waktu pagi shj.. Normal je sis,, ada mom yg 9bulan pon masih alahan.

sya pun tengh mengalami 😢🤧 masuk ke-2 trimester smpai skrg 😩 mkan pun tk knyang

sama sis. saya 33 weeks kadang kadang memang rasa mual mcm first trim haritu balik.

Sama sis. Waktu pagi lah paling teruk. Lepas sahur dah start rasa mual.

biasa j sis..sy pn kdg2 ade j rase mual tu

makna nya sy x keseorangan la..🫠