debar

Ibu2 mommy2 smua ada x rasa jantung berdegup lain mcm. Mcm x sdap hati, mcm x sng dduk. Mcm ssuatu sgt. Kenapa eh? Ad x yg rsa? Mcm mna nak buat eh bg hilang rsa tu, sbb nk tdo pon jd susah hmm.

5 Balas

Darah rendah maybe.. Biasalah hormon tak stabil.. Akk pun macam tu.. Awak boleh lakukan senaman sikit... Tarik nafas lalu hidung n tahan seketika sambil zikir ya Allah 3x pastu hembus ikut mulut.. Buat 2/3 kali.. Hingga awak rasa selesa... Insyaallah..

Samela..sekali rupenye HB sy low..10 je..SB sblm ni HB sy sentiase lebih 11..tetibe dh masuk 7bulan ni plk HB low..padahal mmg compliant mkn ubat.

keep yourself in positive thoughts. banyakkan berzikir, baca surah and try to calm down more.

Sy pun rasa sm,x selesa duduk,,nak baring je

Klu saya, hb rendah blh jadi bdebar²..