11week

jantung berdegup kencang, nafas turun naik(sesak nafas), rasa x sedap hati ja, rasa mcm nak muntah ja, x dpt tdo. ada sesiapa pernah alami? mcm mna cara mengatasi nya?

2 Balas

sy pun mcm tu...sesak nfs smpi x dpt tidur..kdg rsa..tkut ja .nk mati...klu dh. dtg sesak nfs...tu trimester ke3 36 minggu 2 hari

2y ago

Sy pn penah rasa.. sesak nafas nk mati.. panic attack... Anxiety.. masa 1st preggy ada gastrik... pastu keguguran (10w) alhamdulillah skrg preggy da masuk 4months.. kena bnyk berdoa.. sabar.. fkir baby dlm kandungan .. sakit mmg sakit tp mcm tu la pengorbanan seorg ibu 😁

ye saya pernah rasa cmtu..mase ngdung.maybe pmbawakn anak.

5y ago

tp hb sy x low, x jga tinggi sgt. normal je. x selesa sgt rasa mcm ni